• Bacteo Protect - Tinctura Pentru Paraziti Intestinali (50ml)

  Ingredientele din compoziția produsului ajută la susținerea digestiei; contribuie la funcționarea tractului intestinal; ajută în caz de spasme (colici) abdominale și la susținerea fluxului de fluide digestive. Contribuie la un scaun normal și susține peristaltismul intestinului. Susțin digestia și contribuie la confortul digestiv.

  Ingrediente: amestec de plante (fructe de Chimen/ Carum carvi – 7%; părți aeriene de Cimbru-de-grădină/ Satureja hortensis – 7%; scoarță de Crușin/ Rhamnus frangula – 6%; conuri de Hamei/ Humulus lupulus – 6%; rădăcini de Iarbă-mare/ Inula helenium – 6%; părți aeriene de Pelin/ Artemisia absinthium – 6%; scoarță de Salcie/ Salix alba – 6%; părți aeriene de Țintaura/ Centaurium erythraea – 6%) – 50%; apă deionizată – 25%; glicerină vegetală – 25%.

  Mod de utilizare: copii între 2 și 4 ani, câte 10 picături de 3 ori/ zi; copii între 4 și 7 ani, câte 25 picături de 3 ori/zi; copii între 7 și 14 ani, câte 50 picături de 3 ori/ zi; peste 14 ani si adulti câte 80 picături de 3 ori/ zi, la 30 minute înainte de masă într-un pahar cu apă sau ceai.

  Pentru un efect maxim se recomandă utilizarea produsului 14 zile cu pauză 14 zile, timp de 3 luni. În timpul utilizării produsului este necesar consumul sporit de lichide! Precauţii la utilizare: nu sunt, la dozele recomandate.

  Contraindicaţii: sarcină, alăptare, alergie la plante din Fam. Asteraceae şi Apiaceae sau la oricare dintre componente.

  Reacţii adverse: nu s-au semnalat. Dacă apar manifestări neplăcute adresaţi-vă medicului sau farmacistului.Interacţiuni medicamentoase: nu se cunosc.

  Produsul nu conține plante cu potențial alergenic.

  UZ INTERN

  Conține 50% ingrediente active.

  Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.Produsul poate conține particule în suspensie, care nu reprezintă defecte de calitate. A se agita înainte de utilizare.

  A se păstra la temperatura camerei, ferit de lumină. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se consuma de preferinţă înainte de sfârșitul: vezi pe ambalaj.

Testimoniale clienti

* Folosind siteul nostru confirmi ca accepti cookie-urile si iti dai consimtamantul pentru prelucrarea datelor tale personale atunci cand comanzi conform politicii de confidentialitate.[X]