Politica privind confidentialitatea datelor

Site-ul web este detinut si administrat de S.C. NUTRIO MEDIA S.R.L., persoana juridica româna, cu sediul în Soseaua Nicolina 128-138, Iasi, România, înregistrata la Registrul Comertului sub nr. J22/2611/2016, cod unic de înregistrare 36835266. Pentru a urmari mai usor informatiile, trebuie sa stii ca ne putem referi la societatea noastra folosind termenii „SC NUTRIO MEDIA SRL”, „noua”, „nostru” etc, iar la tine, ca utilizator si vizitator al site-ului, folosind termenii „utilizator”, „dumneavoastra”, etc.

Aceasta politica descrie informatiile pe care le colectam atunci când vizitati bacteoprotect.ro. Prin utilizarea acestui site web, sunteti de acord cu colectarea si utilizarea informatiilor dumneavoastra personale (în cazul în care acestea sunt furnizate) în conformitate cu aceasta politica. 

Site-ul poate contine legaturi catre si de pe site-uri web. Daca urmati un link catre oricare dintre aceste site-uri web, retineti ca acestea au propriile politici de confidentialitate. 

SC NUTRIO MEDIA SRL nu are nicio responsabilitate sau raspundere pentru aceste politici sau modul în care aceste site-uri web îsi gestioneaza datele. Verificati aceste politici înainte de a trimite orice informatii personale acestor site-uri.

Informatiile colectate 

În cazul în care utilizati site-ul nostru, vom colecta si prelucra urmatoarele date personale despre dumneavoastra:

• Informatii colectate prin intermediul fisierelor cookie pe care le folosim, în momentul în care accesati site-ul nostru. Pentru detalii suplimentare, consultati informarea privind cookie-urile.

• Informatii pe care ni le oferiti atunci când completati formularul de contact. Informatiile pe care ni le furnizati pot include numele si adresa de e-mail.

• Informatii pe care ni le oferiti atunci când completati formularul de comanda. Informatiile pe care ni le furnizati pot include numele, prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa de livrare, diferite marimi.

Cum utilizam datele personale pe care le furnizati sau le colectam

Putem prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal în cazul în care trebuie sa derulam un contract în urma unei comenzi transmise de dumneavoastra; daca trebuie sa respectam o obligatie legala; atunci când este necesar pentru interesele noastre legitime (sau pentru cele ale unei terte parti) si pentru interesele dumneavoastra, cu exceptia cazului în care drepturile dumneavoastra fundamentale prevaleaza fata de aceste interese.

Prelucram informatiile dumneavoastra cu caracter personal pentru diverse motive tehnice, administrative si operationale, cum ar fi pentru a ne asigura de prezentarea continutului în modul cel mai eficient pentru dumneavoastra si pentru computerul dumneavoastra; pentru a îmbunatati site noastru web, inclusiv functionalitatea acestuia; pentru administrarea site-ului nostru web; pentru operatiunile interne, inclusiv în scopuri de depanare, analiza a datelor, testare, cercetare, statistica si de cercetare; pentru publicitate si marketing, inclusiv pentru scopuri de marketing specific, astfel încât sa oferim un continut, inclusiv un continut personalizat, care ar putea fi de interes mai mare pentru dumneavoastra; precum si ca parte a eforturilor noastre de a pastra site-ul nostru web în siguranta.

În unele cazuri, vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal doar cu consimtamântul dumneavoastra. În aceste cazuri, va vom solicita separat consimtamântul dumneavoastra, în mod transparent, atunci când furnizati datele dumneavoastra cu caracter personal. Ulterior, veti putea sa va retrageti consimtamântul în orice moment prin transmiterea unui e-mail la contact@nutriomedia.com Cu toate acestea, retragerea consimtamântului nu va afecta legalitatea niciunei prelucrari care a avut loc înainte de retragerea acestuia.

În cazul în care solicitam date cu caracter personal pentru a respecta obligatii legale sau contractuale, furnizarea acestor date cu caracter personal de catre dumneavoastra este obligatorie. Acest lucru înseamna ca, daca astfel de date cu caracter personal nu sunt furnizate, nu vom putea sa gestionam relatiile contractuale sau sa respectam obligatiile care ne sunt impuse. 

De asemenea, putem prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, precum datele de identificare si datele de contact, în scopul posibilei exercitari a drepturilor sau a reclamatiilor noastre împotriva dumneavoastra în viitor. Aceasta prelucrare se bazeaza pe interesul nostru legitim, fiind necesar sa ne exercitam drepturile în cazul unor eventuale litigii.

Cel mai frecvent, vom folosi datele dumneavoastra cu caracter personal în urmatoarele moduri:

• datele personale furnizate de dumneavoastra prin formularul de contact vor fi folosite în scopul transmiterii unui raspuns la solicitarea facuta de dumneavoastra. Prin trimiterea solicitarii sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra de catre S.C. NUTRIO MEDIA S.R.L. 

• datele personale furnizate de dumneavoastra prin formularul de comanda vor fi folosite în scopul procesarii comenzii dumneavoastra. Prin trimiterea comenzii sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra de catre S.C. NUTRIO MEDIA S.R.L.

• în cazul achizitiei unui produs, datele personale furnizate de dumneavoastra prin formularul de comanda vor fi folosite în scopul transmiterii unor informari privind produse similare comercializate de catre S.C. NUTRIO MEDIA S.R.L. Puteti sa solicitati în orice moment oprirea acestor informari prin transmiterea unui e-mail la contact@nutriomedia.com.

• informatiile tehnice pe care le colectam prin utilizarea cookie-urilor vor fi utilizate în scopurile stabilite în “Informarea privind cookie-urile”.

Locatie si durata de stocare 

Stocarea datelor de identitate si contact se face pe servere din Uniunea Europeana, pentru o perioada de 5 ani din momentul solicitarii. ÈŠn cazul în care a fost achitata o comanda, datele privind factura fiscala sunt pastrate conform legislatiei fiscale din România pentru o perioada de 10 ani, cu începere de la data încheierii exercitiului financiar în cursul caruia au fost  întocmite.  

Informatiile colectate de parteneri prin intermediul fisierelor de tip cookie pot fi gestionate de servere situate în Uniunea Europeana sau pot fi transferate în afara Uniunii Europene. Pentru mai multe informatii, consultati Informarea privind cookie-urile.

Transferuri internationale

Ne asiguram ca nu transferam datele dumneavoastra cu caracter personal în afara Uniunii Europene daca nu exista protectii adecvate, incluzând: 

  • o decizie privind caracterul adecvat emisa de Comisia Europeana cu privire la tara sau tarile de destinatie; 
  • o certificare de tip “Privacy Shield”; 
  • un cod de conduita aprobat, împreuna cu angajamentele obligatorii si executorii ale operatorului de date sau persoanei împuternicite de catre operatorul de date din tara aflata în afara UE si SEE; 
  • un mecanism de certificare aprobat, împreuna cu angajamentul obligatoriu si executoriu al operatorului de date sau al persoanei împuternicite de catre operatorul de date într-o tara din afara UE si SEE de a aplica garantiile corespunzatoare; sau 
  • clauze contractuale standard UE aprobate de Comisia Europeana.

Site-ul nostru web utilizeaza Google Analytics, un serviciu pentru analiza web furnizat de Google. 

Google Analytics utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a ajuta un anumit site web sa analizeze modul în care utilizati respectivul site web. Informatiile generate de fisierele de tip cookie cu privire la utilizarea de catre dumneavoastra a site-ului web vor fi transmise si stocate de Google pe servere care pot fi localizate în UE, SEE si/sau Statele Unite. Google va utiliza aceste informatii în scopul evaluarii utilizarii de catre dumneavoastra a site-ului web, elaborând rapoarte cu privire la activitatea site-ului web si furnizând alte servicii referitoare la activitatea site-ului web si la utilizarea internetului. De asemenea, Google poate transfera aceste informatii catre terti în cazul în care are aceasta obligatie conform legii sau în cazul în care acesti terti prelucreaza informatiile în numele Google. Google nu va asocia adresa dumneavoastra IP cu alte date detinute de Google.

Informatii detaliate cu privire la Google si protectia datelor cu caracter personal (inclusiv modul în care puteti controla informatiile trimise catre Google) pot fi gasite la: https://policies.google.com/privacy/partners.

Accesati datele dumneavoastra personale

Aveti dreptul sa cereti o copie a informatiilor detinute de noi   prin formularea unei solicitari de acces. Pentru a solicita o copie a datelor detinute despre dumneavoastra sau pentru a va actualiza informatiile, contactati S.C. NUTRIO MEDIA S.R.L. la adresa de e-mail contact@nutriomedia.com.

Datele de natura personala detinute de catre S.C. NUTRIO MEDIA S.R.L. sunt supuse conditiilor din Regulamentul UE 679/2016 care ofera persoanelor vizate dreptul de acces la toate tipurile de informatii înregistrate, detinute de operatorul de date, sub rezerva anumitor limitari.

Drepturile persoanei vizate

Conform Regulamentului 679/2016 - GDPR, aveti dreptul de a solicita S.C. NUTRIO MEDIA S.R.L., în calitate de operator de date de natura personala, rectificarea, stergerea sau restrictionarea prelucrarii datelor personale referitoare la dumneavoastra. 

Dreptul de a depune o plângere în fata Autoritatii de supraveghere

Conform Regulamentului 679 /2016 - GDPR, aveti dreptul de a depune o plângere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu sediul în B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, România. 

Mai multe detalii se pot obtine accesând adresa http://www.dataprotection.ro/ .

BACTEO PROTECT

Ingredientele din compoziția produsului contribuie la funcționarea tractului intestinal; ajută în caz de spasme (colici) abdominale și la susținerea fluxului de fluide digestive. Contribuie la un scaun normal și elimina parazitii intestinali.

* Folosind siteul nostru confirmi ca accepti cookie-urile si iti dai consimtamantul pentru prelucrarea datelor tale personale atunci cand comanzi conform politicii de confidentialitate.[X]